Status ; Semester Holiday ! ;)
MADE
Hana Comeback~ yes babeh hahaa :P
Sunday, 7 June 2015 | 0 Rain[s]

MADE Black Version M by BIGBANG

hey hey hey. Assalamualaikum Annyeonghaseyo semua~ haha dah lama kan aku menyepi tak update sepatah haram pun blog ni. hehehe. al maklumlah busy weh korang. study, posting 10 minggu and FINAL EXAM. yang paling penting, OSCE. what ? OSCE lagi ? yelah babe OSCE~ :3 setiap sem sayang. hmm life in KL is emmm suck.. I am better at kampung. nahh. hmm. btw. laptop lama dah kena curi so mmg agak susah untuk aku edit blog ni sebab segala coding yg aku dah create and fixed ada dalam folder laptop tu. such a....... hmmm. disappointed. blog ni pun cincai bocai je aku edit. dah malas nak menghadap coding sebab sakit kepala. haha nak buat macam mana kan. btw apa gambar tu ? hehehe sebenarnya nak cerita yang BIGBANG DAH BUAT COMEBACK SETELAH SEKIAN LAMA VIPs MENUNGGUUUUUUUU. berjanggut kau. nama album ? MADE. nama tour ? MADE WORLD TOUR and aku harap sgt dpt join maaaa~ heeee. setakat ni cuma We Like 2 Party je aku belum cekidaut lagi bhaha~ InsyaAllah malam ni la ye. serious aku addicted dgn lagu Bae Bae and Bang Bang Bang tu. memang ketagih habis so tiap-2 masa dgr lagu tu haha. pastu beside BIGBANG, EXO PUN BUAT COMEBACK. ahhh my feel.... ASDGHJKL gila la. ermmmm. EXO punya album comeback named EXODUS~ and aku nak sgt-2 album baru diorang and tengok harga pun k aku lepas makan KFC 2 bucket. heeeee. bila start cuti sem, maka bermulalah hidup aku sebagai fangirl dan start bekerja sebagai fangirl sepenuh masa dalam jabatan fangirling sedunia LOL. kay la. tu je kot sebab aku takde idea nak tambah apa lagi so aku tinggakan korang dgn MV dan album cover terbaru dari BIGBANG and EXO~ till see you again. Annyeong~ ;)



EXODUS Black Version by EXO



Bae Bae by BIGBANG



Loser by BIGBANG


Bang Bang Bang by BIGBANG


We Like 2 Party by BIGBANG


Call Me Baby by EXO


Love Me Right by EXO


P/S : nah bonus. lagu comeback BTS sempena The Red Bullet World Tour kat Malaysia baru abes haha





I Need U by BTS





Bonjour
You've Stuck



Old Post